NIEUWS

2005 - 20042003 - 2002 - 2001 - 2000


MAANDAG 21 MAART 2005 

De activiteiten van Broshim mogen dan een laatste adem hebben geblazen, op deze website kun je nog wel de tegenwoordige avonturen van de leden 'after Broshim' belezen.. voor wie het wil weten!

Van Frontman tot DJ (Re-Quest)!

Op 29 april aanstaande (deze datum staat ook wel te boek als de Haagse KoninginneNach) zal Stefan in de huid kruipen van DJ Re-Quest. Aan de zijde van DJ Whisk-E zal Stefan in de kleine zaal van het Paard van Troje zijn uiterste best doen de voeten van de Nach-bezoekers van de vloer te krijgen. Verwacht een mix van Chemical Brothers tot Blur tot Queens of The Stoneage tot Freestylers tot The Village People. Gewoon dansen zoals dansen ooit is bedoeld. Vanaf 23.00 gaat het loos, tot in de vroege uurtjes. Locatie: Paard van Troje, toegang: 5 euro!

 

Zie www.paard.nl / The Queens Night Out voor meer info.

Singer-songwriteravond in de Pop-Inn (HPC)

Op 14 mei zullen Stefan en Reinder een akoestisch optreden verzorgen tijden een singer-songwriteravond in de Pop Inn te Loosduinen. Naast Stefan en Reinder zullen ook Chris Alsemgeest en Eva een optreden verzorgen. De optredens zullen beginnen rond 21.00. De locatie is het HPC / Pop Inn te Loosduinen.

 

Zie www.haagspopcentrum.nl voor meer info.