NIEUWS

2005 - 20042003 - 2002 - 2001 - 2000

 

Dinsdag 23 december, 2003
 
Zo, het is een veelbewogen jaar voor de band geweest, met het optreden
in het Paard van Troje, afgelopen vrijdag, als waardige afsluiter.

De komende weken gaan we even bijkomen van al het muzikale geweld
van 2003, maar in 2004 zullen wij meer dan ooit gaan vlammen!

Houd ons dus in de gaten.....tot die tijd wensen wij jullie bij deze.......

Fijne Feestdagen en bedankt voor alle steun & support in 2003 !


Woensdag 17 december, 2003

Afscheid Reinder Brandsma en Hein Jan Lelieveld

Komende vrijdag (19 december) speelt Broshim tijdens het Hommerson
Winnaarsfestival in het Paard van Troje. Dit zal dan tevens het 'officieel'
laatste optreden zijn van bassist Reinder Brandsma en toetsenist Hein Jan
Lelieveld, eventuele guest-appereances daarbij natuurlijk uitgesloten.
Op het moment is Broshim nog druk op zoek naar geschikt vervangers.

In dit stuk willen wij - Marten, Bas en Stefan - Reinder en Hein Jan onwijs
bedanken voor de leuke en muzikale tijd die we als band samen hebben
mogen beleven. Het zijn vier leuke en avontuurlijke jaren geweest, met zijn
ups & downs, waarop we met veel trots en plezier terug kunnen kijken...
iets dat niemand ons meer kan afnemen. En later, later als we groot zijn,
dan drinken we vast nog eens ergens een ranzig biertje en halen we oude
herinneringen op. Voor nu; Cheers! En bedankt voor alles.

Zo, en nu allemaal die 19e naar Het Paard om Rein en Hein een waardig
afscheidsoptreden te geven! Zie GIGS voor meer informatie.

Stefan in de Haagse Courant

In de Haagsche Courant van woensdag 17 december 2003 staat in het kader van het Hommerson Festival een interview met Stefan. Ook is er, voor boven het bed, een mooie foto geplaatst van de winnaars van 2003. Dit artikel zal zsm onder het kopje MEDIA worden geplaatst.



Woensdag 3 december, 2003
 
Broshim is vanaf deze week te beluisteren op de site van Radio 3 FM!
Onder het kopje 'Muziek - Artist Unknown' is Broshim geselecteerd met
het nummer 'Typecast'.

Zie 3FM !


Vrijdag 28 november, 2003

Broshim in popmagazine OOR !

Wie goed heeft opgelet is opgevallen dat de single ‘Seventh of July’ is besproken in de rubriek Going Undergroud van popmagazine OOR! Benieuwd naar het oordeel? Haast je dan snel naar de dichtstbijzijnde boekhandel of sigarenboer!
De recensie is natuurlijk ook te vinden onder het kopje MEDIA.

Het is bijna zover.......19 december 2003......

Broshim LIVE in het Paard van Troje!
tijdens het Hommerson Winnaars Festival.

Mis het niet!   Zie www.paard.nl voor meer info.



Zondag, 16 november 2003

Broshim in finale Rijn & Woude Popprijs!

In eerste instantie zag het er niet naar uit, de avond begon nl. niet al te best; de lokatie was moeilijk te vinden, waardoor we veel te laat op onze plaats van bestemming arriveerden. En dan ook nog eens op een lege maag te horen krijgen dat je als eerste van de avond moet gaan knallen! Met wat ranzig voedsel achter onze kiezen zat er dan ook niets anders op; knallen...vlammen! En dat deden we.

Ondanks de aanwezige concurentie kon de jury dan ook niet anders dan Broshim als winnaar van deze voorronde belonen! Bloed, zweet en tranen.. het was het waard! Fantastisch, op naar de finale!
En als laatste noot; Paul Schneider bedankt! 

De finale vindt plaats ergens in maart 2004, durf het niet te missen!
Kijk voor info op www.rijnenwoudenpopprijs.nl !


26 oktober, 2003

Broshim op zoek naar nieuwe bassist en toetsenist

Omdat het spelen in Broshim steeds meer tijd vraagt, is dat voor Reinder Brandsma (bas) en Hein-Jan Leliveld (toetsen) niet meer te combineren met hun verplichtingen. Daarom is in goed overleg besloten dat de band
op zoek gaat naar twee nieuwe muzikanten.

Reinder en Hein blijven in de band spelen tot er vervangers zijn, wat betekent dat alle optredens gewoon doorgaan, zoals gepland.

Ben je een geinteresseerd om in Broshim te spelen, neem dan contact op via info@broshim.nl of bel 06-41287151.


22 oktober, 2003

 
Het Haags Poppodium presenteert:

Broshim + Black Heart Betty Live! in de Paap te Den Haag.
Woensdag 5 november 2003, Aanvang 21.30.

Dit gaat een hele bijzondere avond worden. Beide bands presenteren die avond n.l. de nieuwste single/cd en is het eenmalig mogelijk om het meest recente werk van Broshim, 'Seventh of July', aan te schaffen.
Voldoende reden om te komen, lijkt me!

Zie GIGS voor meer info !

 
Broshim is geselecteerd voor de Rijn en Woude Popprijs 2003-2004 en speelt in de voorronde van 15 november as. De place-to-be is het podium van Pleyn 68 te Hazerswoude-Rijndijk. Tijdens deze popprijs strijden 16 bands om de felbegeerde eerste plek, waar de uiteindelijke winnaar studiotijd en een optreden op het festival Trekkertrek (een festival met zo'n 2000 bezoekers!) te wachten staat. 

Voor meer info zie www.rijnenwoudenpopprijs.nl !

 
Geef ze Van Katoen! Wat een geweldig initiatief; breng je cd uit bij een major platenlabel en voeg daar een demootje van nog onbekend talent bij. De band Van Katoen staat al bekend vanwege hun statement tegen het beleid van de huidige muziekindustrie; bands krijgen tegenwoordig maar weinig kans om zich verder te profileren c.q. werk uit te brengen vanuit de stal van een platenlabel.

Bij de meest recente cd van Van Katoen zal nu bij 50 exemplaren een kopie van 'Seventh of July' worden bijgevoegd. Naast Broshim krijgen nog 99 andere bands de mogelijkheid een cd'tje bij te sluiten, op die manier dus weer een extra mogelijkheid om als onbekende muzikant van je te laten horen! Petje af voor Van Katoen! 

Zie verder www.vankatoen.nl


 
26 september, 2003

Het eerste optreden voor 2004 is binnen!

Broshim is geselecteerd voor de Popprijs Joint 2004. Tijdens deze wedstrijd zullen 16 bands met en tegen elkaar strijden om de felbegeerde popprijs. Naast eeuwige roem staat de numero uno ook nog een aanzienlijk geldbedrag, studiotijd en een optreden op het Bergpopfestival te wachten.
Broshim speelt op 20 februari in de laatste voorronde tegen Loos (Den Haag), Last Breath Denied en Poll. De finale vindt plaats op 3 april 2004! Voor meer info http://poppodium.webhop.org of zie GIGS!

 
Maar eerst nog 2003; op 15 oktober a.s. spelen we tijdens de Haagse Popweek van het HPC samen met de band Thomas in het Paard van Troje Cafe (www.paard.nl).

Woensdag de 5e van november kun je ons als vanouds weer eens zien in Cafe de Paap. Die avond wordt er een Haags Poppodiumavond georganiseerd, waar ook de band Black Heart Betty een optreden zal geven. BHB heeft dit jaar ondermeer in het voorprogramma gestaan van The Golden Earring.
Tijdens deze avond zullen wij ook de release van onze single, 7th of july, extra onder de aandacht brengen! Dus mis het allemaal niet... en wederom; zie GIGS voor meer info!

 
En dan is er natuurlijk ook nog het Winnaarsfestival in het Paard van Troje op 19 december, maar dat is pas voor latere zorg!
 
"yeah yeah yeah, i'm a freak like you!"

 


9 september, 2003

 
Het lijkt wat stil.. maar wees gerust. Op het moment is Broshim druk bezig met de opnames van een promo-single, hetgeen  onderdeel is van de prijs voor het winnen van de Beachbattle 2003!

De opnames van de single vinden plaats in de Basement Studio van Ernst van Wageningen en worden geproduceerd door Eddy Steeneken van de Amsterdamse band Flemming. Eddy heeft al eerder bij de productie van onze eerste demo zijn steentje bijgedragen, dus we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

De verwachting is dat het nieuwe materiaal eind september klaar zal zijn.

 


2 augustus, 2003

Broshim op TV RIJNMOND

Komende maandag kun je op TV Rijnmond een live-clip van "7th of July" gaan bekijken. In het programma "het dak van Rijnmond" vertoont Broshim zijn kunsten op de Euromast. In het programma is verder Esther Hart (songfestival) te gast en is de rode draad van de uitzending

"de Rockacademie".

De allereerste uitzending zal maandag as. plaatsvinden om 17.30. Gemist? Geen nood; het programma zal nog 22 keer worden herhaald!

Naast "7th of July" heeft TV R. ook opnames gemaakt van "Typecast". Het zou kunnen gaan gebeuren dat deze opnames worden gebruikt als "pauzeclip" … dus schrik niet als je Broshim in de toekomst nog eens in de regio Rotterdam voorbij ziet komen!

De studio in…

In het weekend van 8/9 augustus gaat Broshim een single opnemen.. meer informatie volgt nog.. we houden het nog even spannend!



20 juli, 2003

Deze week staat er het nodige te gebeuren.. laten we de feiten even op een rijtje zetten!

Komende zondag (20/7) kun je luisteren naar het radiointerview dat Stefan en Marten hebben gegeven tijdens het programma "Donderslag bij heldere hemel" van Radio Vokabel. De uitzending is van 18.00 - 19.00 en te beluisteren op de TV! ?? Juist ja, stem af op het kanaal van Info Thuis en de rest gaat vanzelf!!

Vrijdag as. staat er in de Haagse Courant een artikel over Broshim. Onder de kop "Pop & Party" kun je lezen hoe wij de afgelopen tijd hebben beleefd én hoe wij de komende tijd gaan beleven!

Op vrijdag zullen wij ook een bijzonder (kort) optreden gaan geven in de EUROMAST te Rotterdam! RTV Rijnmond zal dan in het kader van een nieuw cultureel programma een "promotieclip" van Broshim gaan schieten! Deze clip zal dan in het najaar op de televisie in de regio Rotterdam te zien zijn.

en dan zaterdag de 26e... dan spelen wij op PLEIN OPEN! Het festival begint om 13.00 en wij zijn de opener! Dus komt allen naar het Spuiplein
naast het Stadhuis van Den Haag.. zorg dat je daar tussen 13.00 en 13.30 iig aanwezig bent, want dan mis je ons spetterende optreden niet! Voorlopig ook even het laatste optreden dat wij in Den Haag zullen gaan doen.. dus... ? Ik zou gewoon komen!

Verder staan er nog meer spannende dingen te gebeuren; maar die houden we even lekker voor onszelf! Daarover dus later meer.

4 juli, 2003

 
Op zaterdag 26 juli as. speelt Broshim op het Plein Open Festival in het centrum van Den Haag. Het optreden vindt plaats van 13.00 tot 13.30 ! De locatie is het Spuiplein naast het Haagse stadhuis. 
 
Naast Broshim zullen er onder andere ook optredens zijn van Dicemen, Qrio, The NuClear Family en Black Heart Betty.

26 juni, 2003
 
Optreden Zwolle (voorlopig) gecancelled!
 
Het optreden met Lunar, van komende zaterdag in de Popfront te Zwolle, komt te vervallen. Waarschijnlijk wordt het optreden verplaatst naar september van dit jaar. Reeds gekochtte toegangsbewijzen kunnen bij de plaatselijke VVV worden ingeleverd.
 
Het eerstvolgende optreden van Broshim zal nu zijn op zaterdag 26 juli. Op deze dag staat de band om 13.00 op het podium van het Plein Open Festival. Zie GIGS voor meer info.

14 juni, 2003

WE HEBBEN GEWONNEN, WE HEBBEN GEWONNEN!

Wat? DE BEACHBATTLE 2002/2003! Het was een mooie, maar moeilijke avond. BLIND LEAD en MIGHTY MASHED POTATOES zetten een meer dan prima show neer (onze complimenten!), maar op het scherpst van de snede gingen de jurystemmen naar Broshim... en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

Naast een aanzienlijk geldbedrag hebben wij ook drie dagen studiotijd aangeboden gekregen bij The Basementsstudio (waar Wall of Fame is opgenomen) en mogen we spelen op het Plein Open Festival en het Winnaarsfestival! Top.

Meedoen aan The Beachbattle is voor ons een hele mooie ervaring gebleken en we willen dan ook de organisatie van de BB onwijs bedanken en complimenteren met deze mooie bandwedstrijd! Voor meer info, foto's en de recensie; www.beachbattle.com.

Komende zaterdag even wat anders; dan spelen wij "unplugged" in Jazzcafe De Pater te Den Haag. Even nagenieten dus.

En; www.broshim.com is vanaf nu www.broshim.nl.


3 juni, 2003

Broshim trekt zich terug uit finale Waterproof/Waterpop!
 
Luxe probleem!! Twee finales op een avond.
Op zaterdag 14 juni zijn we geselecteerd voor de eindstrijd van de zowel The Beachbattle als voor Waterpop. Maar omdat wij van mening zijn dat het te lastig is om tijdens beide finales ('s-avonds) aanwezig te zijn, hebben we helaas een keuze moeten maken. En dat is na lang wikken en wegen de finale van The Beachbattle geworden.

Dus op zaterdag 14 juni as. naar de Saturnus komen voor de finale; het zou wel eens een hele leuke en spannende avond kunnen worden, waarom zou je dat willen missen??

Verder willen wij hierbij de organisatie van de Waterpopwedstrijd bedanken voor onze deelname. Wij vinden het echt onwijs jammer dat de finale door deze omstandigheden moet worden gemist!


1 juni, 2003

Goed begin van deze nieuwe maand: 

Broshim door naar de finale van de Beachbattle!

Het was gisteren een moeilijke avond, maar hard werken heeft ons toch het nodige opgeleverd; 300 euro en dus de finaleplaats!!
Komende woensdag kun je op www.beachbattle.com de recensie van gisteravond lezen. De finale vindt plaats op zaterdag 14 juni, en er valt dan wederom veel te winnen; dus we gaan ervoor!!

En dan Eddy...

Gisteren speelde Eddy voor (waarschijnlijk) de laatste keer met Broshim mee als invaller voor Hein, deze held op toetsen willen we hierbij enorm bedanken voor zijn inzet; zonder hem hadden we al die leuke dingen van de laatste tijd zeker niet kunnen beleven. Tanx Eddy, you're a star!!


25 mei, 2003

'Waterproef'

Gisteren heeft Broshim de voorronde voor de Waterpopverkiezing gewonnen, we staan nu op zaterdag 14 juni in de finale van deze wedstrijd! Het was echt een geweldige avond; niet alleen mochten we dus door naar de finale, ook werd de publieksprijs aan ons toegekend! Whow...

Win vrijkaartjes!

Verder staat de Music in My Head Prijsvraag nu online; scroll maar eens naar het vorige nieuwsbericht.

Nieuwe foto's

Onze Webmaster, Dennis Vos, heeft weer wat nieuwe foto's online gezet; kijk maar eens onder PICS!

The BeachBattle

Komende zaterdag staat Broshim in de halve finale van de Beachbattle.. dus als je niets te doen hebt?? Zie GIGS voor meer info!


24 mei, 2003

Wat een gemis; geen broshim op Parkpop dit jaar!

Maar wel de beloofde prijsvraag. Weet jij het goede antwoord op onderstaande vragen? Dan krijg jij twee vrijkaartjes voor het Music in My Head Festival op vrijdag 13 juni! Voor meer info zie vorig nieuwsbericht.

De vragen zijn als volgt en hebben betrekking op het optreden voor de Speel Jij op Parkpopverkiezing van afgelopen vrijdag;

1. wat droeg Marten tijdens het optreden op zijn hoofd?
2. wat zei Marten over de "baard" van Stefan?

Zorg dat je er als eerste bij bent en mail je antwoord naar stefan69@myrealbox.com !
Wees gerust, er is ook een tweede en een derde prijs.....


16 mei, 2003

RECTIFICATIE MBT DE PRIJSVRAAG!!

In het nieuwsbericht van 9 mei j.l. hebben wij het erover dat je twee vrijkaartjes voor het volledige festival van The Music in My Head kunt winnen. Dit hebben wij helaas verkeerd begrepen; te winnen zijn nu vrijkaartjes voor de editie van vrijdagavond de 13e!

Niet getreurd, dit wordt ook een mooie avond. Er zijn ondermeer optredens van Badly Drawn Boy, Tom McRae, Incense, Maxmilian Hecker ea. Zie vorig nieuwsbericht voor meer info.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je c.q. moet je deze mailen naar stefan69@myrealbox.com. Helaas is info@broshim.com momenteel ook even uit de lucht.


9 mei, 2003

Vrijkaartjes voor "The Music in My Head" in de aanbieding !

Je krijgt ze natuurlijk niet zomaar, je moet er wel wat voor doen.

Het gaat als volgt: Van 12 juni t/m 14 juni wordt in Den Haag het The Music in my Head Festival georganiseerd. Gedurende dit festival zijn er optredens van ondermeer The Stereophonics, Hooverphonic, Ani diFranco, Badly Drawn Boy, Incense, Tom McRae, I am Kloot en meer. Zie www.themusicinmyhead.nl voor de volledige line-up en meer informatie over het festival.

En om het feest helemaal compleet te maken zul je op de tweede festivalavond (vrijdag de 13e!) ook nog een kortstondig "optreden" van Stefan voorbij zien komen.

Nu kun je via ons twee vrijkaartjes voor dit festival winnen, wat je moet doen??

Op vrijdag 23 mei treedt Broshim in het kader van de Speel Jij Op Parkpopverkiezing op in de Haagse Hogeschool. Wil je in aanmerking komen voor de kaartjes, dan moet je naar het optreden komen en goed, erg goed opletten. Na het optreden wordt er namelijk op onze internetsite een vraag gesteld die betrekking heeft op het optreden (bijv. hoe droeg marten zijn string?). Mail dan je antwoord naar info@broshim.com en de kaartjes zijn van jou! (als je de eerste bent tenminste).

Nou, als dat geen reden is om te komen…. Dan zullen we er ook nog maar even bij vermelden dat TV WEST komende vrijdag zal gaan filmen, dus dit is je kans om eens met den kopf op de tv te komen!!

Wil je meer weten over het optreden van de 23e? Nou, de locatie is de Haagse Hogeschool te Den Haag en de aanvang half negen. Kaartjes kosten 2,50 euro. Voor meer info; www.tvwest.nl/rtv/extra/parkpop2003

De 24e spelen we overigens in Nederland drie te Wateringen. Hier zullen we "strijden" in de voorronde voor Waterpop 2003. Ook hier is enig support niet ongewenst. Zie GIGS voor meer info.

Nou, een heel verhaal… rest ons nog te melden dat www.broshim.com helaas nog steeds niet online is en dat je de site dus voorlopig via www.leliveld.org/broshim/index.html zal moeten blijven benaderen.


9 mei, 2003

Wegen omstandigheden is onze site helaas tijdelijk niet te bereiken via www.broshim.com. Er wordt hard gewerkt om dit weer in orde te krijgen.

De komende dagen zijn wij te vinden via www.leliveld.org/broshim/index.html !

Er staan weer spannende dingen te gebeuren; je kunt onder andere meedoen aan een broshimprijsvraag waarmee twee vrijkaartjes zijn te winnen voor het drie daagse Music In My Head-festival, dat plaatsvindt op 12/13/14 juni. Op dit festival treden ondermeer acts op als the Stereophonics, Badly Drawn Boy, Hooverphonic, Tom McRae en Incense. Maar daarover meer als de site het weer naar behoren doet. Houd ons dus in de gaten..


29 april, 2003

Broshim is geselecteerd om deel te nemen aan de “Speel jij op Parkpop?”-competitie. Dit is een soort van bandwedstrijd waarbij de uiteindelijke winnaar het Locals Only-podium op Parkpop 2003 mag openen.

In totaal zijn negen bands uitgekozen en zal er worden gestreden in drie voorrondes en daarna een finale, welke tussen drie bands zal gaan. De voorronden vinden plaats in de Aula van de Haagse Hogeschool en er zal worden gefilmd door TV WEST.

De voorronde van Broshim vindt plaats op vrijdagavond 23 mei as. Deze avond wordt er ook opgetreden door Silverlake en Lianan Shee. Het eea zal hoogstwaarschijnlijk tegen negen uur beginnen. Zie www.tvwest.nl of www.parkpop.nl voor meer info!



18 april, 2003
 
Nou, de veelbewogen week zit er weer op. En wat heeft het ons opgeleverd?
 
Voor wat betreft de Internachverkiezing zijn de meeste stemmen naar Instant Mix gegaan. Broshim had 21 % van de stemmen, de winnaar rond de 31%. Dus geen Broshim op de Nach. Ach, al met al zijn we weer een ervaring rijker en hebben we erg veel plezier beleefd aan de verkiezing, dus eigenlijk niets te klagen. Volgende keer beter en Instant Mix gefeliciteerd! Het was overigens wel weer ouderwets knallen in de Paap...
 
Afgelopen donderdag stonden we verder in de finale van de Make More Music Awards te Almere. In een bomvolle toko moest Broshim het opnemen tegen bands als Willow, Blind Lead, Vorago, Land of Airplanes ea; in totaal zes bands. Deze finale hebben we niet gewonnen... maaaaaaar we zijn wel derde geworden en hebben een mooie trofee, wat centen en een warm applaus gekregen! Land of Airplanes kreeg de eerste prijs, Vorago de tweede; meer dan verdiend! Het is wel niet de hoofdprijs, maar deze derde plek kunnen we zeker erg waarderen, want wie in Almere had voor deze wedstrijd ooit van Broshim gehoord?? Wij hebben in ieder geval onze stinkende best gedaan om dat te veranderen.. en een hele leuk tijd gehad.
 
De komende weken nemen we even wat rust om onze zonden te overdenken en aan nieuw materiaal te werken.. maar eind mei is het weer raak met de Beachbattle en Waterproof! Zie GIGS.
 
O ja, komende donderdag zijn we weer op TV WEST/Westpop. Dan wordt er een impressie van de InternachVerkiezing in de Paap uitgezonden.
 
Verder heeft Eddy Steeneken, onze invaltoetsenist, zich ontpopt als een ware inval-held! Op 7 juni is Hein Jan overigens weer terug uit Vietnam.

12 april, 2003

Het is bijna zover.. nog een paar nachtjes slapen en het is D-Day!

Waar we het over hebben?? DE INTERNACHVERKIEZING NATUURLIJK!!!!

Op dinsdag 15 april as. wordt in Cafe De Paap bekend gemaakt welke band het Speeltuinpodium tijdens de KoninginneNach mag openen. Wordt het Broshim??? Dat weet je alleen als je die avond naar de Paap komt en natuurlijk ook nog even op ons stemt op www.internach.nl !

Het wordt tijd dat jullie je realiseren dat wij het zonder jullie stemmen niet gaan redden!!!! AAAAAH! STEM NU!

Maaaaaar volgende week is niet alleen belangrijk vanwege de KoninginneNach; we staan op donderdag 17 april ook in de finale van de Make More Music Awards te Almere!
Als we deze winnen krijgen we een aanzienlijk geldbedrag, studiotijd en een optreden op het bevrijdingsfestival te Almere (of was dit nou Arnhem?).

Spannende zaken dus; met zijn allen duimen, een hele week lang.......


8 april 2003

HAAGS POPPODIUM

De uitzending van het Haags Poppodium (StadsRadio 92.0 fm) van komende zondag, 13 april, staat in het teken van de aankomende KoninginneNach. Gerard van den IJssel voelt dan ondermeer de voor de Internachverkiezing deelnemende bands aan den tand.
De uitzending vindt plaats tussen 18.00 en 20.00. Weet je nog niet op wie je wilt of moet stemmen ?? (Broshim!) Luister dan naar de uitzending of kijk op www.internach.nl !

WATERPROOF

Broshim is onlangs benaderd voor deelname aan Waterproof. Dit zijn de voorronden voor het Waterpopfestival, dat ergens in augustus te Wateringen wordt gehouden. Tijdens dit festival zijn er in het verleden optredens geweest van Radiohead, Junkie XL, Krezip en Within Temptation. Het opmerkelijke is dat Broshim vorig jaar ook al heeft meegedaan aan deze wedstrijd, toen kwam de band helaas niet voorbij de halve finale. De voorronde van Broshim is op zaterdag 24 mei te Nederland Drie te Wateringen.

AKOESTISCH

Omdat het akoestische optreden van afgelopen zondag te Concordia zo is bevallen, is er (onder voorbehoud) een vervolgoptreden gepland op zaterdag 21 juni in Cafe De Pater. Meer informatie hieromtrent volgt nog.


2 april 2003

BROSHIM OP TV WEST, PART DEUX

Op donderdag 3 april as. wordt er op TV WEST een KoninginneNachspecial uitgezonden. In het programma WESTPOP krijg je een impressie van de voor de Internachcompetitie strijdende bands. Broshim zal een live-versie van het nummer Friend in Need ten gehore brengen. Ook zal de band worden geinterviewd. De uitzending vindt op de volgende tijden plaats:
 
    Donderdag - 19.15, 21.15, 22.30, 23.30, 00.30.
    Vrijdag en zaterdag zal het programma worden herhaald.

Je kunt trouwens nog steeds op ons stemmen; KLIK HIER !!


KOMENDE ZONDAG: BROSHIM UNPLUGGED !

Zondag 6 april kun je Broshim zonder de effecten aan het werk zien. Als afsluiter van een literaire dag speelt Broshim dan een acoustische set. Het optreden begint rond vier uur en vindt plaats in Theater Concordia. Zie Gigs voor meer info.


HEIN NAAR VIETNAM !

Gedurende de maanden April en Mei zal Hein Jan, in het kader van zijn opleiding, stage gaan lopen in Vietnam.
Balen natuurlijk voor ons, omdat er aardig wat belangrijke optredens op het programma staan. Maar, we hebben onze Friend in Need al gevonden in de persoon van Eddy Steeneken (Flemming). Hij zal ons tijdens de afwezigheid van Hein terzijde staan.. pffew!


BROSHIM SJIRTS

Wil je ook een mooi broshimsjirt? We hebben ze in de maten medium, large en x-tra large in de kleuren blauw en rood (long sleeve). Voor de dames hebben we de wat strakkere shirts in een rood (mouwen) wit combi (maat S). Dit strakke shirt kan natuurlijk ook door de heren worden gedragen!!
De kosten voor een sjirt bedragen 10 euro. Ben je geinteresseerd? Kom dan naar een van onze optredens of stuur een email naar info@broshim.com


Het verslag van het Broshimoptreden tijdens de Beachbattle Kwartfinale staat nu online, zie hiervoor MEDIA!


23 maart 2003

Broshim is door naar de halve finale van de Beachbattle.
Gisteravond koos de jury, na sterke optredens van Abberation en Twelvebar, Broshim als  winnaar van de kwartfinale! Zie GIGS voor informatie omtrent de speeldatum van de halve finale.

Zoals reeds eerder gezegd; je kunt nu in het bezit komen van mooie broshimshirtjes! Deze zijn te verkrijgen tijdens optredens a 10 euro per stuk.

En natuurlijk allemaal niet vergeten te stemmen voor de Internach; klik op de bovenstaande banner!

Ons volgende optreden is op zondag 6 april as., een unicum; Broshim Unplugged!! Zie GIGS voor meer info.


21 maart 2003

Morgen (zaterdag de 22e) speelt Broshim in de kwartfinale van de Beachbattle. Hiervoor hebben wij jullie support nodig, dus cancel je afspraken en kom naar de Saturnus te Scheveningen. Qua muziek word je echt op je wenken bediend, er "strijden" nl. nog twee coole bands; Abberation en Twelvebar. Zie Gigs voor meer info.

En.. morgen bij de Beachbattle begint ook de verkoop van de Broshimshirts a 10 euro per stuk. Dus nu heb je helemaal een reden om te komen!

Verder zal er komende zondag door TV WEST een live clip worden opgenomen in het kader van promotie voor de Internachverkiezing. Deze clip zul je de komende weken op tv voorbij zien komen.

Last but not least; klik op de banner en stem op BROSHIM als opener van het HPC-podium voor de komende KoninginneNach!!! Of kijk op www.internach.nl.


1 maart 2003                         BROSHIM op Radio West:  88.4FM  11.00 - 13.00 uur

Zoals de meeste van jullie inmiddels al weten doet Broshim mee aan de Internachverkiezing voor de KoninginneNach 2003. De band met de meeste stemmen mag Duh Nach openen!

HIERBIJ HEBBEN WIJ JULLIE STEMMEN NODIG!!
DUS IEDEREEN
KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN,
OF KLIK OP DE BANNER HIERBOVEN!!

VOTE BROSHIM !!

Op 15 april as. treden de geselecteerde bands (instant mix, oceandrive en coup de villz) op in de Paap en wordt de uitslag bekend gemaakt. Die avond zelf kun je overigens ook nog stemmen… op ons!

Verder…

Ze komen eraan… Broshim shirts!!


25 februari 2003.

Komende zaterdag (1 maart) zal Broshim een optreden geven in het programma Het Luisterrijk van Radio West. De live-uitzending vindt plaats tussen 11.00 en 13.00 en is te beluisteren op 88.4 FM!

Je kan de uitzending ook bijwonen, zie GIGS voor de lokatie!


13 februari, 2003

Broshim heeft gisteren de halve finale van de Make More Music Award te Almere gewonnen! Van de acht bands die zich op deze avond moesten bewijzen, kwam Broshim volgens de jury, als beste uit de bus! Yesss...

De Haagse band Willow is derde geworden en zal ook spelen op de finale, welke op donderdag 17 april as. zal worden gehouden!

Maar er is nog meer goed nieuws...

Broshim doet mee aan de KoninginneNach verkiezing. Dit houdt in dat men op vier Haagsche bands kan stemmen, de band met de meeste stemmen mag dan uiteindelijk de komende Nach openen!

Het zou natuurlijk te gek zijn als Broshim de gelukkige zou zijn. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe en waar je kan stemmen! De uitslag wordt bekend gemaakt op dinsdag 15 april in de Paap. Broshim zal dan, naast "concurrenten" Instant Mix.. Ocean Drive en Coup de Ville, een optreden zal geven!

Verder valt er nog te melden dat wij sinds kort een nieuwe webmaster hebben; Dennis Vos! Klasse gozer, en bedankt!!

O ja, heb je komende zaterdag (15/02) niets te doen? Kom ons dan even supporten bij de Grote Prijs van Zuid Holland. Zie GIGS voor meer info.


1 februari, 2003

BROSHIM is door naar de kwartfinale van the Beachbattle!
Deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 maart as...
De 'tegenstanders' zijn dan Twelvebar en Aberration.

NIET VERGETEN: komende donderdag (6 feb.)
Broshim op Westpop/TV West !


24 januari, 2003

Er zijn weer aardig wat ontwikkelingen op het Broshimfront, waardoor ik deze nieuwspagina weer aardig kan vullen.. dus zet je schrap!

INVINCIBLE
Enige tijd geleden heeft Broshim meegewerkt aan het studentenproject van het SAE te Amsterdam. Broshim heeft toen een volle dag doorgebracht in de studio. Het voorlopige resultaat, een redelijke opname van INVINCIBLE, kun je beluisteren door HIER te klikken!

TV WEST
Verder wordt Broshim een dezer dagen gevolgd door TV WEST, dit voor het jongerenprogramma WESTPOP! De uitzending zal waarschijnlijk over een week of twee plaatsvinden; dus houd de site in de gaten.

DE GPZH
Nee, niet de GVR, maar de GPZH!!
Broshim is geselecteerd voor de voorronde van de
GROTE PRIJS VAN ZUID HOLLAND! Dit optreden zal op zaterdag 15 februari as. plaatsvinden in het LVC te Leiden (zie GIGS). Broshim zal die avond met vijf andere bands strijden voor een plaats in de volgende ronde!

WIJZIGING OPTREDENS
Er is het een en ander geschoven qua optredens; de BEACHBATTLE zal niet plaatsvinden op 8 februari. Tgv overlast voor de buren, mag er voorlopig niet op het podium van de Saturnus worden gespeeld! Er wordt nog naar een vervangende datum gezocht.
Verder is er nog een optreden bijgekomen; Broshim doet ook mee aan de MAKE MORE MUSIC Competition, dat op woensdag 12 februari plaatsvindt te Almere. Zie GIGS voor extra info!


15 januari, 2003

Komende zondag zal Broshim een interview geven voor Radio Westland. Het hoorspel zal plaatsvinden vanaf 14.00 op de volgende frequenties;

* 88,9 FM via de kabel (omgeving Westland)
* via Real Audio op de PC (www.radiowestland.nl)

Dus wil je het verhaal achter de band horen? Schakel dan even in en je hoort er weer helemaal bij!