Leonard Hein Min

18 september 2003

Leonard Hein Min
Op het moment van bijwerken van de website is Leon nog net geen jaar, maar hij kan deze week zijn eerste verjaardag tegemoet zien!

Inmiddels kan Leon ťcht kruipen op handen en knieŽn, en "tijgert" hij bijna niet meer. Ook zichzelf optrekken tot staan is geen probleem meer. Hierdoor kan hij nu echt overal heen en bij, en sneller dan voorheen. Niets in huis is meer veilig. Boekjes worden uit de kast getrokken, en geen voorwerp kan onbeheerd op tafel blijven staan.

Ook wijzen naar dingen en dan iets zeggen is leuk. Wij als trotse ouders horen toch al duidelijk woordjes als lamp ("wahm") en bal ("bah"), maar misschien zijn we de enigen... Lampen, lichtknopjes, autootjes en in het algemeen dingen met (bewegende) wielen zijn favoriet. Bij het rondrijden met autootjes worden ook al prachtige "broem broem" geluiden geproduceerd, en het indrukken van lichtknopjes levert altijd weer een bewonderend "oooh!" op als het licht aangaat.

Op deze webstek zijn veel foto's van Leon te vinden, al zijn ook die recent niet zo goed bijgehouden. Elk van de pagina's hieronder bevat een aantal kleine fotootjes. Klik op een foto om hem groter te bekijken. Als je een afdruk wilt van een van de foto's, e-mail ons dan even, want de foto's hier op de website zijn te lage resolutie om mooi af te drukken. We hebben alle foto's op afdruk-resolutie op onze harde schijf staan.

Leon's ontwikkeling in foto's.

Foto's met vrienden.

Foto's met ooms en tante's.

Foto's met opa's en oma's.

Foto's van de geboorte.